Produženi boravak "NEBO" | NAŠA MISIJA
583
page-template-default,page,page-id-583,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Naša misija

 

U bezbednom i brižnom okruženju produženi boravak “Nebo” neguje svako dete i podstiče u dostizanju svog punog kreativnog, intelektualnog, društvenog i nezavisnog sebe.

 

Mi verujemo da se osnovne veštine za produktivan i uspešan život izgrađuju vrlo rano, do 8. godine života. Želja za znanjem, komunikacijom, emotivnim i međuljudskim odnosima se razvijaju u ovim godinama kada se dete formira.

 

Deca su svakodnevno izložena raznim novim izazovima koja stimulišu kreativno razmišljanje i donošenje pravilnih odluka.

 

Problemi i razvoj svakog deteta se konstantno komuniciraju sa roditeljima sa kojima diskretno i otvoreno tražimo rešenja koja su najbolja za svako dete.

 

Naš produženi boravak je moderan, čist i bezbedan sa najboljim rekvizitima i materijalima.

 

Bezbednost dece a i vaša želja da vide šta im deca rade u toku boravka su moguća putem zatvorenog video nadzora koji je kriptovan najmodernijom tehnologijom.

 

PROČITAJTE NAŠE AKTIVNOSTI

 

Naš cilj je da polaznici i roditelji budu potpuno zadovoljni našom uslugom i da nam budu najbolja preporuka budućim polaznicima!

Pratite nas na društvenim mrežama: